Сигурни сме, че в последните две години сте изгледали доста филми, а като добавим опита ви на зрители и от времето преди баба ви да знае значението на думата "локдаун" със сигурност поне веднъж ви се е искало да изтикате режисьора на дадена обещаваща лента от удобния му стол. 

Някои похвати на Холивуд са толкова чести, пренаслагвани и преекспонирани, че вече дори са подминали нивото на просто клишета и откровено съсипват филмовата ви вечер.

Дали говорим за мащабен блокбастър, интригуващ, нишов психотрилър или за експериментално кино, когато изначално добрата история се превърне в поредното клише, което може лесно да се предвиди от публиката - чарът на лентата изчезва, магията е разгадана, а ако филмът не е отчайващо негледаем, за да се превърне поне в култова класика, то той изпада в забвение и следва съдбата на летяща еднодневка с никому неинтригуващ подвид.

Галерията ни днес е посветена на 10-те неща, които според зрителите по света със сигурност могат да провалят всяка обещаваща продукция, независимо от бюджета, сценария и актьорския състав, ангажиран с лентата.