Най-накрая се случи - дочакахме началото на пролетта! Разбира се, времето скоро ще се оправи, а слънчевата светлина ще става все повече. Модерните нюанси на маникюра според института Pantone, световният авторитет в областта на цветовете, ще помогнат да добавите още повече настроение към пролетта си.

Пролетта е почти тук, въпреки че, както обикновено, по-топлото време малко се бави. За да ускорите настъпването на топлината, поне в мислите си, е време е да промените света около вас: постепенно превключете гардероба си към пролетни нюанси, направете си деликатен грим с нежни цветове и изберете цвят лак за маникюра си от актуалната сезонна палитра.

Традиционно най-популярните нюанси за маникюр за пролетта могат да бъдат намерени в разнообразие от пастелни цветове. А ако искате да опитате най-модерните опции, трябва да разгледате по-отблизо препоръките на института Pantonе. В навечерието на всеки сезон експертите му обявяват списък с нюанси, върху които след това се фокусира целият свят: както в областта на модата и красотата, така и в технологиите и интериора.

Най-лесният начин е да адаптирате пролетната палитра Pantone 2024 към маникюра си и едва след това да преминете към други детайли. В галерията вижте списък с нюансите, на които си струва да обърнете внимание през следващите месеци: