Свикнали сме да асоциираме дългите до небето, стройни крака със сексапил и красота, но замисляли ли сте се някога, че някои от най-привлекателните и желани звездни дами на планетата, всъщност изобщо не са високи и нямат стандартните мерки на модел?!

Звездните "Палечки" изобщо не се срамуват от ръста си и винаги намират начин да изглеждат впечатляващо на червения килим. Обикновено тези харизматични миньончета се опитват да удължат визуално късите си крака, като обуват високи обувки или залагат на макси рокли.

Шакира, Ева Лонгория и Кристина Агилера са само малка част от звездните миньончета, които не притежават дълги крака, но доказват, че това не е необходимо, за да бъдеш секссимвол и гордо да застанеш до най-желаните жени на планетата!

Знойни красавици като Шакира, Ники Минаж, Ева Лонгория, Кристина Агилера, Алиса Милано и "майката на драконите", която бе определено и като “най-красивата жена на планетата” Емилия Кларк са сред сексапилните представителки на нежния пол, които спокойно могат да отворят свой, собствен клуб под името "До 1,57 м и нито сантиметър повече!".

Феновете отдавна са забелязали, че дори актрисата Оливия Уайлд, с височината си от 171 см, също притежава крайно “немоделски крака” и че в мини-рокли звездата определено не изглежда толкова привлекателна, колкото в елегантни костюми с панталон, например.

В галерията ни днес ще ви срещнем с 10 звездни дами, които може и да не притежават съвършените крака на модел или впечатляващия ръст на манекенките от модните подиуми, но по нищо не отстъпват на блясъка и сексапила дори на Ангелите на Виктория.