Въпреки блясъка, славата, парите, луксозните вещи и хилядите фенове, много от вас със сигурност ще се съгласят, че да си знаменитост или кралска особа изобщо не е толкова лесно и приятно, колкото изглежда на пръв поглед. Когато целият ти живот е на показ - нищо не може да остане скрито - приятелствата, романтичните ти връзки, кавгите… и най-вече външният ти вид.

Особено днес, в свят, контролиран от социалните мрежи, в които всеки се явява твой съдник - независимо дали си известен, или не. Когато си знаменитост обаче, прожекторите са винаги насочени към теб и е напълно естествено не винаги да те улавят в най-добрата ти светлина. Във време, в което всичко, което правиш и което си, ежесекундно се оценява от публиката, може да е изключитено трудно да изградиш и запазиш здравословно самочувствие в една нереална действителност, която непрекъснато те притиска да бъдеш перфектен и да достигнеш недостижимите стандарти за красота, наложени от модната и филмовата индустрии по света.

Ето защо галерията ни днес е посветена на 11 известни личности, които не се страхуват да приемат външния вид и телата си точно такива, каквито са - с малките им несъвършенства и напълно човешки недостатъци.