Актьорската професия не е никак лесна и изисква много работа, включително и емоционална такава. Не е достатъчно просто да запомниш репликите, за да преъздадеш дори мимолетен персонаж на големия екран. За да изглежда образът достоверен е нужно напълно да се слееш с героя, в когото се превъплъщаваш - начина, по който той ходи, говори, но и мисли, и чувства.

Част от звездите на Холивуд споделят, че понякога им отнема повече време да излязат от образа, който са изградили за зрителите, отколкото да го изградят на екрана и че имте могат да влязат в героите си толкова дълбоко, че им трябва време, за да се възстановят от емоциите, които са изпитали. А най-изтощаващата част са емоциите, които трябва да предадеш на публиката, и от които често не е лесно да се откънеш.

Галерията ни днес е посветена на 12 роли, в които се превъплътиха едни от най-изветните актьори в света на киното, но и роли, в които емоциите не са плод на впечатляваща игра, а самата неподправена, чувствена действителност, в която тези звезди от големия екран се потапят изцяло.