90-те ни дадоха много страхотни неща: текстови съобщения, тамагочи и Дрю Баримор. Добре, Дрю Баримор беше известна и преди това, но през 90-те години тя наистина заяви красотата си, заедно с Джей Ло, Бренди и Камерън Диас.

Тази специална класа старлетки ни донесе тенденциите в грима от 90-те години като кафяво червило, сини сенки за очи и други – и сме развълнувани да видим, че техният стил отново е актуален през 2023 г., в Тикток, където тенденциите се прераждат. Разбира се, не всяка визия от 90-те е издържала изпитанието на времето. Ултра тънките вежди не бяха добра идея. Но много от любимите ни тенденции от десетилетието могат да бъдат актуализирани, за да станат малко по-изпълними и модерни. За тънките вежди може да бъде използван коректор, например, сините сенки за очи могат да бъдат едва доловими, а матовият фон дьо тен не трябва да се слепва, за да изглежда безупречно.

За да намерим начини да накараме любимите си тенденции от 90-те да са готини и днес, ви предлагаме мнението на експертите относно това какво очакват да има втори живот тази година и как препоръчват да постигнем този външен вид.

Вижте повече в галерията: