Нежните татуировките, които красят изящните пръсти на Хейли Бийбър може и да са впечатляващи, но това, от което не можем да откъснем поглед, когато погледнем ръцете, всъщност е нейният винаги вдъхновяващ маникюр.

От прическите, вдъхновени от 90-те, през шикозното спортно облекло, до рутинните процедури за грижа за кожата с вид на "глазирана поничка" - има повече от една модни тенденции за красота, вдъхновени от дъщерята на Алек Болдуин и съпруга на Джъстин Бийбър. 

Основателката на "Rhode Skin" (собствената марка на Хейли за грижа за кожата) очевидно се възхищава от креативния дизайн, който салоните за красота могат да предложат за ефектен, но и изискан маникюр и често виждаме подобни стилове да красят ноктите на ръцете ѝ. Бийбър е дамата, наложила гореспоменатата естетика с вид на "глазирана поничка" в света на модата - визия, която може да е минималистична, но деликатният ѝ перлен блясък ѝ придава елегантност достойна за принцеса.

Въпреки вродената класа и елегантност, която Хейли притежава, тя не се страхува да носи и по-смели и дръзки визии, като залага на илюстрирани плодове, деконструиран френски маникюр, цветни омбре нокти и неоново зелени връхчета, например. В резултат на това хиляди потребители на социалните мрежи неведнъж са намирали вдъхновение във визията на Хейли Бийбър.

За справка е достатъчно да хвърлите бегъл поглед в социалната платформа TikTok, където търсенето на "Hailey Bieber nails" (Ноктите на Хейли Бийбър) е събрало над 7,4 милиарда показвания, а "Hailey Bieber inspired nails" (Нокти, вдъхновени от Хейли Бийбър) и хаштагът #haileybiebernails (#хейлибийбърнокти) са натрупали общо 50,4 милиона видеа със съдържание.

Всичко това значи само едно - супермоделът и бивша професионална балерина определено е дамата, която да следите, ако искате да носите елегантен маникюр, който да е по последен писък на модата. В галерията ни днес сме събрали 15 идеи за маникюр, вдъхновени от Хейли Бийбър, които със сигурност ще ви дадат свежи идеи за следващото ви посещение в салона за красота.