"Теорията за Големия взрив" е един от най-обичаните сериали на десетилетието. Пиперливото чувство за хумор на персонажите, многобройните препратки към науката, видеоигрите, фентъзи и фантастичните филми, комиксите и дори към феномени на поп-културата днес - като семейство Кардашиян, например - забъркват един толкова свеж микс, че все още ни е трудно да си представим, че финалният епизод на ситкома бе излъчен преди повече от 3 години.

За 12-те си сезона на екран шоуто може да се похвали с цяла плеяда от звездни гости, които са се снимали редом до главните герои. От актьори от каста на "Междузвездни войни", през едни от най-бележитите учени на нашето време, до технологични магнати, чиито имена всички познаваме - шоуто винаги е успяваше да предизивка фурор с всяко звездно камео в своите 12 години на екран.

Галерията ни днес е посветена на някои от най-големите звезди в и отвъд света на науката, които участваха в "Теорията за Големия взрив" и направиха гледането на шоуто още по-приятно и вълнуващо за многобройните му фенове по света.