Когато преминавате през живота си и от млади се превръщате в по-стари и мъдри, се променя и гледната ви точка за много неща. И грозните коледни пуловери също споделят същата плавна прогресия на перспективата.

Ако в началото те изглеждат като най-гадната дреха, за която някой би могъл да се сети, след време това започва да се променя. Може би когато достигнете около двадесетте си години, тези грозни пуловери вече започват да ви изглеждат доста забавни и сладки и вие с ентусиазъм, но и по ирония на съдбата избирате такъв за коледното парти. Минават десет години и вече не можете да си представите Коледа без да носите такъв пуловер. След четиридесетте може би внезапно ще осъзнаете, че притежавате цяла колекция от тях. Но независимо дали сте още в началото и тепърва започвате да носите такъв тип пуловери, или вече сте опитен професионалист, се обзалагаме, че или ще искате да добавите някои от плетивата от нашия списък към колекцията си, или поне бихте ги носили с много ирония и чувство за хумор.

Тази галерия от снимки, които ще видите, ще ви даде някои доста страхотни идеи за грозни коледни пуловери. Сред тях ще откриете някои сложни и ръчно изработени чудовища, като Рудолф например, който се прозява много в различни цветове или разкрива части от тялото ви, сякаш за да намекне, че са част от коледен елф отзад.

Надяваме се, че интересът ви расте с всяко следващо изречение и сега сте доста нетърпеливи да разгледате галерията с пуловери, която следва. Тези грозни коледни пуловери ще си струват вашето време и дори може да направят деня ви малко по-весел.