Необходими са определени снимки, за да се пренесе фотографията на друго ниво. Много фотографи, които обичат да играят с нюанси, контрастна светлина или нещо друго, са склонни да донесат нещо ново на окото на публиката. Те могат да бъдат абстрактни или понякога картини, които се вписват много добре с останалите елементи.

 В повечето случаи е много трудно да се каже разликата между субектите и обектите на изображението; това е мъж пред плакат, който му дава прическа Гоку. Или други плакати, които перфектно съответстват на обектите с техните размери на дрехите и точния момент, който отлично се подравнява един с друг.

Самият Уонг заявява, че целият процес по някакъв начин е медитативно преживяване. "За да направя запомняща се улична снимка, се опитвам да изпразня ума си колкото е възможно повече и наистина да се концентрирам върху самата улица."

Уонг започнал с уличната фотография през 2012 г. и от тогава се занимава само с нея. Той каза, че причината, поради която е избрал този конкретен вид фотография, е защото е бил начинаещ, така че този тип бил идеален за него.

Освен това Уонг добави, че когато снима, всичко е инстинктивно, той не планира снимките си „Просто излизам и се наслаждавам на всичко около мен“.

Те са много забавни за гледане и забавни, така че продължете да превъртате, за да видите изображенията. Е, кое от тях ви харесва най -много?