Загубата на девствеността е тема, за която малко хора искат да говорят - и това е напълно разбираемо, все пак “първият път” е нещо твърде лично, интимно и дори малко неудобно, което никак не сме готови да споделим с всеки!

Мнозина губят невинността си със своята първа голяма любов, други се разделят с целомъдрието си в следствие на случайно запознанство по време на парти, докато за трети “първият път” се превръща в грандиозен екшън, достоен за холивудска романтична комедия.

Но за разлика от нас много звезди с охота споделят подобни пикантни истории, за да привлекат вниманието на медиите и почитателите си, а понякога и просто защото искат да са по-близо до феновете си или да споделят своя опит и верую. Някои знаменитости, разкриват всичките си карти, както на своите родители, така и на своите феновете, доказвайки че макар и перфектни на червения килим и на големия екран, когато става дума за секс и техния първи път, богатите и известните не са по-различни от всички нас.

Ето защо в галерията ни днес събрахме историите на няколко звезди, които без колебание разказват за онзи специален ден. Дали, обаче ще се изненадата, ако ви кажем, че някои от знаменитостите в галерията ни днес губят девствеността си на 13 или дори едва на 8 години, докато други изчакват до 30-тия си рожден ден?!

Ако искате да разберете кои известни личности поставят началото на сексуалния си живот шокиращо рано, и кои избират да запазят първия си път едва за сватбата - се потопете в галерията ни днес!