Знаем, че не всеки е роден шофьор, но някои хора дори не се стараят да се научат как да шофират и няма как да не ни карат да се зачудим кой им е дал книжка?!

Притежаването на шофьорска книжка ти дава независимост, свобода да пътуваш, когато и на където и да пожелаеш, и възможността да наложиш свои правила вътре в автомобила, но въпреки многото си плюсове, тя не може да те предпази от опасното поведение на останалите шофьори.

Днес ще ви покажем защо е толкова важно вашите умения зад волана да включват и способността да наблюдавате всички останали на пътя, чието поведение твърде често може да бъде не само нелепо и безразсъдно, но и истински опасно и застрашаващо живота ви. “Войната на пътя” съществува и всеки ден взима своите жертви, но от нас зависи да променим статистиката и да превърнем пътуването в удоволствие, а не в бойно поле.

Днешната ни галерия е още едно напомняне защо е крайно необходимо да сме нащрек за всички необикновени и неочаквани ситуации, които могат да възникнат, докато сме зад волана.