Легендарният сериал навърши 25 години, но въпреки този дълъг период много от думите на четирите приятелки остават актуални и днес.

"Сексът и градът" вече не е просто сериал. Първият епизод, пуснат по телевизията на 6 юни 1998 г., бе истинско откритие за много жени. Всеки епизод можеше да ободри, да излекува душевна рана и да даде отговор на вълнуващ въпрос.

Лекотата, с която четирите приятелки от Ню Йорк, които са в началото на 30-те си години, говориха за връзки, секс и феминизъм, резонираха толкова много с всички, че много момичета дори предложиха да гледат няколко епизода с гаджетата си, така че най-накрая да разберат какво наистина искат жените.

Въпреки факта, че през 2023 г. "Сексът и градът" навършва 25 години, той все още не губи своята актуалност. Много аргументи и фрази на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда за любовта резонират със съвременните дами. Е, как иначе? Все пак отношенията между мъжа и жената са вечна тема...

Ето защо решихме да си припомним 20-те най-ярки изказвания на всяка героиня по този труден въпрос. Някои от тях ще ви накарат да повярвате в най-доброто, а други да плачете и да се замислите.

Вижте ги в галерията ни: