Спомняте ли си онзи момент от филма "Джурасик Парк", в който актьорът  Джеф Голдблум казва на създателя на парка: „Твоите учени са разбрали, че могат да създадат динозавър, но не са помислили дали ТРЯБВА да го правят.“
Също както във филма, в живота понякога ни идват идеи, които на пръв поглед могат да ни се сторят гениални, но реално са повече от отчайващи. Техните изобретатели, обаче, правят всичко възможно да ги осъществят и то по най-добрия начин.

Това води до създаването на специално пространство в Интернет, наречно „Ужасна идея, перфектно изпълнение“. В него са поместени точно такива идеи и тяхното изпълнение, което ще ви накара да се запитате „Защо!?“.

Нещо повече, профилът има над 1,5 милиона последователи, които постоянно се увеличават, така че е ясно, че хората се наслаждават на дизайните по свой специален начин. Трудно е да откъснеш поглед от някои от нещата, не защото изглеждат страхотно или нещо подобно. Те са по-скоро като гледане на автомобилна катастрофа - ужасяващо, но в същото време завладяващо.

Разнообразието от идеи и липсата на вкус ни карат да се чудим какво е минавало през умовете на създателите, докато са реализирали хрумванията си от началото до края. Но никога няма да знаем със сигурност откъде черпят вдъхновението си. Единственото нещо, което е сигурно, е, че те имат уменията да постигат това, което си наумят. В галерията ще откриете 25 такива творения.