Сватбените фотографи се стараят да направят уникални и красиви снимки на младоженците и техните гости, в деня на тяхната сватба, за да могат да запечатат всеки един момент от нея във времето. Въпреки че 2020-та година е трудна за всички ни, има фотографи, които успяват да създадат магия чрез снимките си и да ни накарат да повярваме в триумфа доброто и любовта. Сватбената фотография не винаги е оценявана, както подобава, но точно поради тази причина, една платформа беше създадена с цел да награждава най-добрите парченца изкуство и израз на талант в тази сфера на фотографията.

FdB е платформа, в която се промотират най-добрите творби на тема сватбена фотография. Всяка година се организира конкурс за най-добра снимка, която печели награди от FdB.

Едни от най-талантливите сватбени фотографи в света избират своите снимки фаворити в конкурса, които според тях трябва да бъдат наградени със приз и специална награда. Измежду всички изключително забавни и/или невероятни сватбени снимки, само най-добрите печелят, но всички са победители, щом са участвали.

Ето ви едни от най-впечатляващите снимки от тазгодишния конкурс - дано ви харесат!