Когато чуем за професията актьор, първото, за което се сещаме, са ярките светлини на червения килим. Блясъкът и славата, които Холивуд дава на актьорите, са добре познати на всички ни и често са причината да им завиждаме и да искаме да се докоснем до техния живот. Че кой не би искал да получи няколко милиона за роля в двучасов филм?

Но да бъдеш актьор не е само забавление, награди, много пари и неспирни партита. Актьорите прекарват много време, усъвършенствайки занаята си и влизайки в ролите си. Рисковете, които произтичат от това да бъдеш актьор, може да не изглеждат много, но за тези няколко актьора, които почти умряха на снимачната площадка, тази професия не е съвсем безобидна. 

Много пъти, особено в днешната кинематографична вселена, актьорите се опитват да създават сами ролите си и не използват услугите на каскадьор, когато трябва да заснемат по-сериозни сцени. Това може да доведе до инциденти, изправящи актьора лице в лице със смъртта. Има дори случаи, в които актьорите умишлено се изправят пред опасността, за да се получат по-добри сцени. И всичко това, за да можем ние да се насладим на любим филм.
И, за да ви докажем, че всичко това е реално, в галерията сме приготвили 27 снимки на актьори, които почти умират на снимачната площадка.