Гарантирано ще имат успешна година.

Ако вашата зодия е не е спомената, това не означава, че сте обречени. Напротив, 2023 г. ще донесе поредица от пикови моменти за всичките 12 зодии, така че не губете надежда.

За периода са важни често наричаните „планети на поколенията“ Сатурн и Плутон - бавното им темпо прави техните присъствие и небесно „задължение“ още по-преобладаващи.

Сатурн носи структура и дисциплина, но Плутон разрушава и трансформира. Както винаги, има светли и тъмни страни, с които да работите, така че изборът да останете смирени и с отворено сърце е ключов. В края на краищата, това масово повишаване на нивото се случва за нас. Но е факт, че пътуването на Сатурн през Риби (за следващите две години) вероятно ще ви предизвика, дисциплинира и ще ви помогне да превърнете мечтата си в реалност. Фантазиите ще бъдат отложени за известно време, но знайте, че това е за ваше добро. Плутон във Водолей, от друга страна, може да се усеща като много бавно изграждане, тъй като ще пътува през този неподвижен въздушен знак до 2043 г. Така или иначе, присъствието на тази енергия ще постави акцент върху тъмната страна на обществените дела и злоупотребата с власт, която се случва в социалните структури.

На 16 май Юпитер – планетата на експанзията, просперитета и възможностите – ще навлезе в чувствения Телец за първи път от 2012 г. Това е мястото, където оптимизмът, експанзията и идеалистичната природа на Юпитер се сливат с практичността, постоянството и стабилността на Телеца. Звучи противоречиво, но няма да има незабавно удовлетворение, когато искате да изградите нещо солидно и дълготрайно. Въпреки това, има вероятност да преживеете късметлийски пробив. Между другото, същото важи и за Овена за голяма част от 2023 г.

Ако вашият слънчев и/или изгряващ знак случайно попадат сред някоя от зодиите в галерията ни, вижте защо нещата ще изглеждат добре за вас през 2023 г.: