Светът е пълен с хора, които се стремят да станат известни – да бъдат обградени с внимание, феновете да ги обожават, да имат възможността да променят света – не звучи никак зле.

Докато някои преминават през редица трудности, за да постигнат успехи в Холивуд, други се радват на не по-малко внимание, благодарение на генетичния си късмет. Те просто изглеждат досущ като някои от любимите ни звезди. Докато някои от тях продължават да живеят обикновения си живот – както Кларк Кент и Питър Паркър биха направили, други обичат да подчертават приликите си със звездите, носейки същите дрехи и прически като тях.
Майк Сингтън, който е експерт в света на знаменитостите, говори за плюсовете и минусите на това да приличаш на любимата си звезда: „Забавно е. Обръщат ти внимание. Дори е възможно да изкараш пари от това, ако приликата е наистина поразителна. Има агенции, чрез които двойниците на знаменитости биват наемани за различни събития" – казва той. Майк обаче предупреждава, че понякога вниманието може да бъде прекалено. „Ако просто искате да вършите ежедневните си задачи, без да ви безпокоят, ако не сте в подходящо настроение или не обичате да виждате разочарованието на феновете, когато разберат, че не сте любимата им знаменитост, понякога ще искате да се слеете с тълпата. Приликата с известна личност не винаги е нещо хубаво.” – добавя той.

„Звездите всъщност много се радват, когато срещнат свой двойник. Винаги приемат ситуацията с чувство за хумор. В повечето случаи веднага се усеща връзка между двамата” – споделя Майк. 

Днес сме ви приготвили 30 впечатляващи снимки на съвсем обикновени хора, които имат изключителна прилика с някои знаменитости...