Есента е тук. Дните стават все по-студени, а ние прекарваме все повече време вкъщи, по пижами или облечени с любимите си, меки суичъри. И колкото и да ни е удобно и комфортно, сякаш скуката се намества в ежедневието ни.
За щастие, за щастие, добрият маникюр е тук, за да внесе малко разнообразие в сивото, есенно ежедневие.

Особено тази година ноктите се оказват по-интересни от всякога. Все пак, всяка жена е спирала поне веднъж в трафика или докато мие ръцете си, или по време на скучна работна среща, за да се наслади на добре направения си маникюр в любим цвят.

Този сезон най-добрите дизайни на ноктите са свързани с максимално забавление и минимум усилия. Разбира се, има красиви наситено зелени и тъмночервени лакове за нокти, които винаги са модерни през това време на годината. Но има и много неочаквани зимни маникюри, които можете лесно да нарисувате от комфорта на дивана си (за предпочитане с чаша вино и любим сериал). Говорим за блестящ маникюр, който стои стои еднакво добре с любимия ви суичър и с малката, черна рокля, която вадите за пръв път от две години.

Така че, независимо дали посещавате редовно маникюрист или обичате сами да рисувате ноктите си, независимо дали предпочитате изчистен или бляскав маникюр, в галерията сме поместили цели 30 идеи, които да пробвате този есенно-зимен сезон.