Бони Родригес се опитва да покаже на хората, че да сте фотогенични не е нещо, което сте - това е нещо, което ставате. Бони споделя лесни съвети, обяснявайки как да се чувствате и изглеждате по-удобно пред камерата в своя Инстаграм от доста време насам и вече си е спечелили над 675 000 последователи.

Тя представя съветите си какво да правим и как не и наистина подчертава какви големи разлики могат да направят фините промени в добрия език на тялото и използването на „реквизит“. Възможни са снимки на най-различни места и обстоятелства, така че всеки може да ги приложи - от плаж до стилни късни нощни фотосесии!

Ако се чудите какво още можете да направите, за да подобрите снимките си, Джиджи Хадид, например, също препоръчва добро осветление на някои от най-популярните си селфита. „Когато сте навън, винаги е добре да сте на слънчево място, на сянка, но обърнати към светлината, за да не сте прекалено осветени“, каза тя.

Грейси Мерседес от Style Me Grasie казва, че страхотното селфи е свързано с увереността - но светлината и ъглите определено също помагат. "Трябва да съм в настроение да си направя селфи, за да излезе добре. Ако се принудя просто, за да го публикувам в Инстаграм, в крайна сметка правя сто снимки и никоя от тях няма да изглежда добре! Ако се чувствам хубава и готова за парти, обикновено тогава моите селфита са най-добрите", обяснява тя. „Как държите телефона си също е много важно, така че го движете, докато намерите добрата си страна.“

Много е лесно да позволите на този тих негативен глас в главата ви да ви завладее, когато си правите снимка. Независимо дали сте на улица, пълна с хора или насред нищото само с фотографа, той може да се появи на всяко място и по всяко време. Може да се чувствате загрижени какво ще мислят за вас другите хора, но е това е вашата снимка. Опитайте се да пренебрегнете останалия свят и да заглушите този глас, като се забавлявате!