Всички знаем, че създателите на редица филми съвсем умишлено “поставят” в тях т.нар. “великденски яйца” - скрити препратки към популярни книги, филми, личности или просто таен ключ, който да помогне в разгадаването на сюжета или да ни даде жокер, че продължение на историята в лентата тепърва предстои.

За феновете винаги е удовлетворяващо да намерят скритите великденски яйца в любимите си филми. Но има нещо, което носи дори още повече наслада на запалените киномани - да откриват гафове и грешки в лентите, достигнали големия екран. Като започнем от сцената в изключителния “Гладиатор” на Ридли Скот, в която виждаме как над главата на Ръсел Кроу прелита самолет, минем през електрическите крушки в “Отнесениот вихъра” и стигнем до вечния въпрос дали на вратата, която спасява живота на Кейт Уинслет в емблематичния “Титаник” е имало място и за Леонардо Дикаприо.

Един от най-запалените киномани е Джъстин Гербер, който твърди, че е гледал над 3524 филма, а неговото ново любимо хоби е да събира “нелепо фотошопирани семейни снимки“ във филмите. Днес ще ви срещнем с 30 от най-добрите му попадения, за които и ние сме сикрено учудени, че някак са достигнали големия екран.