"Спални с ужасяващи аури“ е реално съществуваща група във Facebook, която, както сами се досещате е посветена на помешения за спане, в които вероятно бихте правили всичко друго, освен да спите.

Когато става въпрос за дизайн, можем да видим всичко. И вече много малко неща биха могли да ни изненадат. Но точно когато си мислим, че сме видели всичко, се появяват тези спални, които променят мнението ни, оставят ни в недоумение, последвано от потрес и тих ужас.

Групата "Спални с ужаяващи аури“ във Facebook включва някои от най-лошите и най-ужасяващи решения за дизайн на спални, които някога сте виждали. И изглежда, че снимките заплашват всеки един от нас лично, обещавайки да унищожат чувството и представите ни за добър вкус, след като приключат с пълното заличаване на нашите надежди и мечти.

Някои от тези дизайни изглеждат така, сякаш могат да ни докарат единствено и само кошмари. Други от своя страна ни гарантират, че изобщо не биха ни позволили да заспим, защото ще сме твърде заети да внимаваме за призраци и духове. Превъртайте смело слайдовете и бъдете честни - открихте ли в галерията ни спални, в които бихте имали достатъчно смелост да заспите?