Раждането на дете е едно от най-естествените неща на земята, с което всички ние сме свързани по един или друг начин. Бременността обаче може да бъде едно наистина объркващо преживяване. Освен очевидният симптом на физическо наедряване, предизвикан от растящото бебе, бременните жени изпитват редица емоционални и ментални странични ефекти. Нивата на хормоните им бързо се променят, предизвиквайки симптоми като глад за определени храни, промени в настроението, сутрешно прилошаване и други. Бременните дами трябва да бъдат наистина силни.

Много от тях притежават страхотно чувство за хумор, с което подхождат дори в най-абсурдните ситуации по време на бременността. Истината е, че хаосът съпътства бременността. Като добавим и всички приготовления, които трябва да се направят преди да бъде посрещнато малкото човече, става ясно защо бременните жени имат нужда от максимална подкрепа и грижа. Вероятно през ума им минават хиляди мисли накуп, докато изпитват физически дискомфорт в различна степен, затова, ако имате позната, която е в това състояние, отнасяйте се с търпение към нея.

Приготвили сме ви историите на 35 дами и техните половинки, които споделят странните си преживявания с всички онези, които също като тях се подготвят за чудото на живота.