Днешната галерия ще провери колко сте наблюдателни и дали сте забелязали тези малки роли, които звездите на Холивуд изиграха в емблематични филми. Обещаваме да ви изненадаме, тъй като някои от участията, които ще ви разкрием днес, са толкова мимолетни, че едно мигване е достатъчно да ги пропуснете.

Все пак, участието на любимите ни актьори в неподозирани сцени, е нещо, което не бихме искали да остане незабелязано - особено, ако в него има приятелско намигване, скрито послание или съвсем преднамерено режисьорско решение.

Днес ще разкрием всяко камео, което почти сигурно сте пропуснали. А колкото до камео ролите е добре да знаете, че те съществуват много преди големия екран и са започнали съществуването си още по време на театралните пиеси. Макар и да не се споменават в увода на филмите - внезапното кратко появяване на известна личност е сигурно, че ще привлече вниманието на публиката и почти задължително се дължат на приноса на дадения човек към въпросната творба.

Колкото до самата дума - камео - тя произлиза от камея или миниатюрна резба или барелеф върху скъпоценен камък.

А сега е време, без повече предисловия, да разкрием скритите диаманти, които придават допълнителен звезден блясък на любимите ни филми.