Ноември ще бъде толкова наситен със събития, че плътността на случващото се може да се опише с израза „пет години в една година“. Всичко, което отдавна се готви, вече ще се случи със сигурност: затъмнението в телец на 8 ноември ще се фокусира върху световната финансова криза и трансформацията на банковата система, както и отношението към личния бюджет на всеки човек. Минаването на Марс в ретроградно движение също ще стане кармично важно и ще ви принуди да подобрите климата на общуване в колектива. Може да ви се наложи да подобрите уменията си, за да бъдете по-конкурентоспособни и да защитите професионалната си титла.

Ако промените се случват по време на затъмнение, събитията ще се проточат поне 9 години. Следователно, ако си намерите нова работа сега, вероятно ще останете на нея дълго време. Но ако се случи по някаква причина да ви уволнят, тогава няма да можете да се върнете на предишното си място, така че преди да вземете решение, трябва да се уверите, че сте готови да „изгорите всички мостове“.

Най-засегнати от Затъмнението през ноември и ретроградния Марс ще бъдат представителите на зодиите: Телец, Лъв, Стрелец и Козирог.