Класическата визия, не само когато става въпрос за дрехи, но за външния вид и стил като цяло, винаги ще е на мода. Немалко дами ходят на работа, училище, или университет, където униформите или дрескодът са задължителни. Много често в тези случаи маникюрът също се взима под внимание, защото не всеки работодател например би одобрил шарен или твърде ярък маникюр. Това не значи обаче, че дамите трябва да се лишават от възможността ноктите им да изглеждат красиво. Те със сигурност биха оценили маникюр в класически телесни или нюд нюанси.

Тези нежни и деликатни цветове са подходящи за всеки тоалет, независимо дали е ежедневен или официален, както и за всеки дизайн педикюр.

Въпреки че краката ни се нуждаят от любов и грижа през цялата година, едва в началото на лятото много дами започват отново да обръщат внимание на педикюра си. След като цяла зима краката им са били скрити в ботуши и затворени обувки, със започването на месец юни освен час за маникюр те си запазват и час за педикюр. И тогава започва чуденето как да се комбинира цветът лак за маникюр с цвета лак за педикюр. Избирайки телесни цветове ще решите колебанието си веднага.

И разбира се, понякога дори този добре познат ни класически маникюр може да се разнообрази с минималистични декорации, като цветчета или геометрични фигури на някои от ноктите, или пък дори с класически френски маникюр.

За вас сме подбрали цели 40 стилни идеи за нюд маникюр, от които можете да почерпите вдъхновение следващия път, когато искате да заложите на нещо красиво и ненатрапчиво. И сме сигурни, че ще имате повече от един любимци измежду тях.