Новогодишните празници приключиха отдавна, но това не е причина да забравим за магическите зимни дизайни. Например сега можете да изберете невероятно красив маникюр, с чиято помощ да удължите специалното си празнично настроение и приятни усещания от всички хубави неща, които се случиха по време на Коледа и Нова година.

По традицията след Коледа много хора запазват празничната украса в домовете си и се наслаждават още известно време на блясъка на гирляндите и цветните лампички по елхата и прозорците. След Ивановден обаче малко по малко коледната украса се прибира, оставяйки домовете на хората „голи“ до следващия месец декември. Навярно, както на нас, така и на вас не ви се иска да се откажете от тази бляскава атмосфера, след като зимните празници се приключили, а вие нямате особено желание да се върнете към обичайната рутина.

Затова нека се опитаме да не изпадаме в традиционната следпразнична депресия или както някои хора го наричат „синдромът на началото на работната година“. За да направите това, можете да обърнете повече внимание на външния си вид, защото това може да бъде лесен начин да се разсеете и мотивирате през първия месец на годината.

Например, ако сте успели да подредите гардероба си по време на почивните празнични дни, няма да ви е трудно да се сетите за идеи, с които да разнообразите обичайния си гардероб и да започнете да носите по-необичайни тоалети от обикновено. А ако сте получили козметика като подарък за Нова година или сте напазарували доволно на следпразнични отстъпки, можете да отделите повече време за грижа за себе си или грима си, а това за нас, дамите винаги е много приятно.

А защо не обърнете специално внимание на маникюр си и изберете елегантен дизайн за нокти, който ще добави плам към външния ви вид, ще ви напомни за красотата на отминалите празници и с помощта на който ще получите много комплименти от хората около вас.

Златно, зелено, блясък или френски? В нашата галерия може да видите нашите пет следпразнични идеи за маникюр, с които ще задържите коледния дух още известно време в ежедневието си!