Така че дори семплите ви черни бикини да не останат незабелязани.

Организацията е всичко! Ако четете модните ни рубрики, знаете много добре, че винаги ви съветваме да принадлежите към групата на добре подготвените. Защото една жена със стил знае, че винаги е нужна съответната подготовка. Лекият стил може да е един от любимите ни, но повярвайте ни, зад него стоят много повече усилия, отколкото си мислите. Особено когато говорим за изключително натоварващ сезон като лятото - тогава е добре да направите сериозна организация преди да заминете за почивка.

Дори и да принадлежите към тези, които ще прекарат ваканцията си у дома, определено ще отидете до най-близкия плаж, така че подходящите аксесоари също са от съществено значение за вас. Както много пъти сме доказвали, именно те са връхната точка на всяка визия и особено през лятото искаме да добавим нещо повече към плажните си визии. Цветовете и специалните текстури са звездата на плажните аксесоари и сме готови да приемем най-новите тенденции.

Бижутата играят много важна роля в плажната визия от много години и ние на свой ред ще направим правилния избор за ваканционния си куфар. Раковини, морски звезди и всички летни символи на морето, разбира се, са най-добрият начин за съчетание с банския костюм. От друга страна, разбира се, имаме цветните шапки и класическите сламени стари холивудски такива, които се считат за изключително необходими, но също така и копринените шалове, които в много случаи заместват шапките и са перфектния аксесоар за плажен бар.

Следват слънчевите очила - изключително необходими и тези – а през 2024 г. те правят своето изявление. Разбира се, не пренебрегвайте задължителните практични елементи от плажната си чанта като нова хавлия и комплект за красота. Събрахме ги в списък точно преди да тръгнете за плажа.

5-те задължителни плажни аксесоара, които не бива да забравяте това лято, вижте в галерията: