Изглежда, тези зодии са ядосали сериозно Дървения дракон, който тази година покровителства всеки от нас. Нека да разберем как можем да променим ситуацията към по-добро.

Не можете да угодите на всички - и това е честната истина. Понякога, преследвайки целта „да угодим на всички“, ние губим най-важното – себе си – и това е изпълнено с големи проблеми. По един или друг начин, все пак си струва да се вслушате в някои съвети - за ваше добро.

Със сигурност за вас не е тайна, че 2024 г. е под властта на Дървения дракон. Това митично създание е уникално, защото сред своите „колеги“ в китайския хороскоп той е единственият митичен звяр.

В началото на годината много астролози ни предупредиха: през следващите 366 дни ще трябва да работим усилено, защото Драконът не приема мързел и безсмислено забавление и определено ще ни накаже, ако внезапно не му се подчиним.

Следващите пет зодии по някакъв начин се оказаха в немилост на знака си покровител и затова през следващите шест месеца ще трябва да положат големи усилия, за да върнат неговото благоволение и късмет на своя страна.