През последния зимен месец, преди настъпването на пролетта, мислите за топли туристически дестинации стоплят душата ни повече от всякога. Астрологът ни подшушна за кого горещите дни ще дойдат по-рано, а хладното и мрачно време в родната ни страна ще бъде заменена от ярко слънце.

Въпреки неочаквано високите температури в цялата страна през този зимен сезон, зимата все още не си е отишла окончателно и метеоролозите напомнят, че през месец март все пак може да има сняг и навън да бушуват студове. И докато някои от нас могат само да броят колко дни остават до настъпването на жадуваните по-топли дни, други могат спокойно да си купят билети до място с по-топъл климат и да резервират хотел още сега. Астрологът Юлия Гикис разказа кои представители на зодиакалните знаци ще имат късмета да избягат от лютата зима и да се отправят на мечтано пътешествие през месец март.

А за да разберете дали и за вас е дошло времето да оставите всичко настрана и да започнете да опаковате багажа си, прочетете в нашата галерия!