Свещеният август 2023 г. продължава да изненадва - след мощното пълнолуние предстои също толкова важното Черно новолуние в Лъв. То е наречено така, защото Венера и Лилит (Черната Луна) ще се присъединят към Слънцето и Луната. Всичко това може да донесе мистични събития в любовта, парите и външния вид.

Всички събития, свързани с "Черната" Луна в Лъв, имат драматична енергия, която води след себе си изкуствено усещане. Затова бъдете сигурни, че от 14 до 18 август трябва да сте нащрек - в живота ви може да навлязат енергии, които с вашето мълчаливо съгласие ще си направят жестока шега с вас.

Предимството на „Черното" новолуние е, че може да ви помогне да видите страха си, комплекс или хората, които всъщност са недоброжелателни към вас, ще се отворят към вас. Просто наблюдавайте какво се случва.

Що се отнася до финансите, "Черното" новолуние може да донесе начало на приходи в областта на психологията, магията, езотериката или начина на живот. Например може да се осмелите да предложите услугите си като стилист или да се заемете с изучаването на картите Таро и да проведете първата си консултация. В такива случаи Новолунието ще ви донесе вътрешна сила и смелост и лесни пари. Не се притеснявайте, движете се в избраната посока и няма да сгрешите.