Коридорът на затъмненията продължава да набира скорост. Драматичните промени в съдбата на всеки човек ще завършат с ярка кулминация под формата на финансово, частично лунно затъмнение в Телец и пълнолуние, които се състояха на 28-ми октомври.

По време на затъмнението Венера ще бъде в знака Дева, което означава рационални решения лишени от всякаква емоционалност, свързани с личното удобство и ежедневните нужди. Освен това знакът Дева отговаря за работата, така че в много работни екипи една жена или дори група жени може да реши да напусне или да започне нов проект.

По време на затъмнението Луната ще се намира до Телец и Уран, което означава, че може да се вземе важно решение, свързано с въпроси, свързани с недвижими имоти. Например внезапно преместване, разделяне на собственост или може би внезапна покупка на апартамент или земя. Във всеки случай ситуацията ще бъде ярка и може да се превърне в резултата, за който сте работили от ноември 2021 г., когато започнаха затъмненията по оста Телец-Скорпион.Спомнете си какво ново и важно се случи в живота ви тогава и направете равносметка от този момент до сега.

Що се отнася до кариерата, по време на затъмнението Плутон ще се намира в знака Козирог, който отговаря за ранга и позициите. Представителите на земните знаци, като Дева, Телец и самия Козирог имат всички шансове да получат внезапно мощно повишение. Така че не се колебайте да планирате разговор с ръководството на 28-ми октомври, защото е твърде вероятно да бъдете чути.

А кои са зодиите, които ще претърпят драстични промени в живота си, разберете в галерия.