Докато някои хора се самоопределят като "самотници" и са напълно щастливи единствено, когато са в собствената си компания, не можем да изключим повика на човешката ни природа и еволюционната биология, които са една голяма част от причината огромното мнозинство от хората, населяващи Земята да жадуват за истинска, искрена и интимна романтична връзка с друго човешко същество, а това е едно повече от нормално и естествено желание, а в известен смисъл, дори и необходимост.

Според статистиките приблизително 40% от браковете се провалят и завършват с развод, а всеки следващ брачен обет, споделен с нов партньор, доказано има дори по-малка вероятност да бъде успешен.

Причините зад тази никак необнадеждаваща статистика, проследяваща пътя на любовта между двама души, след като си кажат заветното Да, са толкова различни, колкото са и отделните хора, населяващи планетата, но днес ще ви срещнем с шест от най-често срещаните проблеми във всяка романтична връзка, случваща се на земното кълбо, които е доказано и изитано във времето, че винаги водят до раздяла - независимо дали носите годежен пръстен, или халка на ръката си... или не.

И запомнете - въпреки че тези шест често срещани проблема във взаимоотношенията, за които ще стане дума в галерията ни, могат да разрушат връзката ви, те със същата сила могат да бъдат и възможност да върнете любовта и доверието обратно в живота си.