Обелете и нарежете 1 ябълка. В голяма купа смесете 750 милилитра шардоне, 1/2 чаша прасковен шнапс и 1/4 чаша мед. Прибавете нарязани на по 4 парчета портокал, лимон и лайм, 2 канелени пръчки, 1 нарязана ябълка, 2 резенчета джинджифил и 3 цели пъпки карамфил. Оставете хладилника за поне 4 часа. Изсипете сангрията в кана. Обелете и фино нарежете 1 ябълка. Нарежете един портокал и смесете двата плода в купа. В малка чинийка смесете 2 с.л. захар и 1/2 ч.л. канела. Навлажнете ръбовете на чаши за вино и потопете в канелената захар, за да покриете. Напълнете чашите с лед и сангрия. Може да гарнирате с още ябълки и портокал.