Нека обрисуваме картината – изминали са три седмици от последния ви маникюр и ноктите ви започват да изглеждат тъжни. И така, сваляте какъвто и лак да сте имали на ноктите си, но сега нямате идея какъв цвят да изберете за следващия си маникюр. Дори нюансите в нелепо голямото ви скривалище за лакове изглеждат скучни.

Е, защо не проверите в Инстаграм? Между селфитата, меметата и снимките на домашни любимци все още има тонове вдъхновение за маникюр в нюзфийда ви, благодарение на маникюристите и салоните по целия свят. Да, предлагаме ви да прекарате повече време на телефона си, но само в името на вашия маникюр.

Идеите за маникюр не спират само до цветовете на лака за нокти. Независимо дали я усещаме или не, пролетта е тук и няма по-добър начин да се приготвите за по-топлите дни, отколкото няколко сезонни маникюра. От многоцветен десен на точки до класически пастелни цветове, тези популярни пролетни дизайни за нокти покриват всяка вибрация за маникюр. Събрахме осемте най-големи тенденции в маникюра през пролетта на 2020 година. Ето кои са те.