Може би това не е първото нещо, което забелязвате, когато гледате анимация, но начинът, по който са озвучени героите, винаги играе огромна роля, за да бъде филмът или сериалът интересен и правдоподобен. Когато това се извършва от професионалисти, които обръщат внимание на всеки детайл, гласовете могат да ни накарат наистина да се свържем с героите от екрана.

Може би понякога се чудите кои известни актьори ще озвучат героите в някой предстоящ филм, но замисляли ли сте се някога за приликите между актьора и външния вид на героя? Художничка на име Crystal Ro не само е мислила за това, но също така е създала 8 илюстрации, представящи известни герои на Дисни като актьорите, които ги озвучават.

Кристал е родена в Ню Хемпшир. Тя е посещавала университета Сейнт Андрюс в Шотландия и сега живее в Лос Анджелис с котката си Пеги. Нейни хумористични рисунки са публикувани в много популярни онлайн списания.

За илюстрациите, които ще ви покажем в тази галерия, художничката казва, че се е спряла на герои, които са от 3D филми. Тя решава, че така ще ѝ бъде по-лесно да ги накара да изглеждат по-реалистични и да се слеят по-добре със своите колеги от реалния живот, в сравнение с 2D и традиционно нарисуваните герои. Кристал призна, че тази поредица от герои на Дисни и актьорите, които ги озвучават, е отнела малко повече време от нормалните ѝ комикси, защото е била необходима по-прецизна работа с Фотошоп. Вижте какъв е резултатът в предстоящите кадри от галерията.