Актрисата Шанън Дохърти, станала популярна с участието си в сериала „Бевърли Хилс 90210“ сподели ужасяваща новина с феновете си в социалните си канали. Оказва се, че ракът, с който се бори от години, се е разпространил в мозъка ѝ. Актрисата дори публикува две видеа, които показват началния процес на лечение, а в едното сълзите ѝ неконтролируемо се стичат по лицето ѝ. 

Към едното Шанън пише: "16 януари 2023 г. Хирургията. Имах тумор в главата, който искаха да премахнат, а също и да му направят биопсия. Очевидно се опитвам да бъда смела, но всъщност съм вкаменена. Страхът бе непреодолим за мен. Уплашена от всички възможни лоши резултати, притеснена да не напусна майка ми и как това ще й се отрази. Притеснявам се, че ще изляза от операционната и вече няма да бъда същата... Ето как може да изглежда ракът." 

Припомняме, че актрисата бе диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г., а след две години стана ясно, че болестта ѝ е в ремисия. През 2020 г. обаче Дохърти обяви, че ракът се е върнал, разпространил се е и е в 4-и стадий.

Стискаме ти палци, мила Шанън, в тази ужасяващо жестока битка! Ще преминеш и през това!