„Според мен така трябва да изглеждат дядовците. Тези, които не изглеждат така, да се замислят“, допълни той пред Светослав Иванов в предаването "120 минути"

Талантът му не познава граници – актьор, музикант, продуцент, водещ. Александър Сано е роден през 1977 година в Асеновград.

„Наскоро на приятели разказвах история. Като имаха спор в семейството ми, имаха навика да го обсъждат на арменски. Спомням си като съм бил 9-годишен, баща ми, Светла му памет, ми го е разказвал по-късно. Отишъл съм и съм му казал – „Не си прав в това, което каза на баба ми“. Тогава са разбрали, че съм започнал да хващам някакви неща на арменски и смениха на френски. Сега нито единия език знам, нито другия“, каза в „120 минути“ Александър Сано.

„Живот и здраве, дядо ми ще стане на 91 години. Това са едни хора от друга раса и време. Там ги делят на индигови, кристални. Той е от времето, макар преживял Втората световна война, когато то е минавало по-бавно. Щастливи хора са. Оценяват щастието“, добави той.

„Следващото най-голямо приключение, за което съм много щастлив, че ми се случва на тази крехка възраст, е, че като се върна от това приключение се надявам да прегърна живо и здраво внуче. Да, аз и Нели чакаме внуче. Това е толкова жестоко. Всеки ден се събуждам с огромна усмивка. Визуализирам си някакви неща, че ще имаме момиченце. Много е хубаво“, сподели Александър Сано.

Бъдещото внуче на Сано и Нели е плод на любовта между синът на Нели Иво Карамански и половинката му Антоанет Пепе. Засега бъдещата мама доста добре прикрива коремчето си и нито тя, нито Иво са коментирали новината.

Припомняме, че бъдещата мама има три дечица от двете си предишни връзки - София и Сиена от Филип Йепсен и малкият Матиас от Филяка. С Иво пък са заедно от 2 години.

Екипът ни пожелава лека бременност и здраво бебче на Антоанет!