Джордж Клуни години наред бе смятан за „вечния ерген“, докато един слънчев ден в живота му не се появи Амал. Известната двойка сключи брак през 2014 г., а преди дни отпразнува и 8 години от сватбата си.

В този специален ден 61-годишният актьор и 44-годишната адвокатка се появиха в шоуто CBS Mornings и разказаха за момента, в който са се срещнали, за това как са запазили любовта си жива през тези години и за двете си деца – близнаците Александър и Ела.

За първата среща те казаха: "Беше лесно. В мига, в който мина през вратата, бях спечелен от нея. Смешното беше, че не знаех дали ще ме хареса, защото тя е необикновена, забавна, умна, красива и прекрасна жена”, сподели откровени Джордж и добави, че веднага след запознанството започнал да й пише писма. „Когато го срещнах, си помислих, че се радвам, че има някой като него на света. Никога не съм си представяла, че ще прекарам живота си с него и че ще имаме това прекрасно семейство, което имаме днес. Бях изненадана наистина“, пък добави прекрасната Амал.

Те признаха, че са направили грешката да учат децата си на италиански, който самите те не говорят. „Ние не говорим италиански. Така че буквално им дадохме език, който могат да изпозлват, за да ни кажат каквото си поискат, дори да ни наранят вербално, без дори да можем да разберем", каза през смях Клуни.

Водещата Гейл Кинг ги попита какво правят, за да останат все така сплотени и заедно и да поддържат искрата помежду си. „Това никога не е бил въпрос, върху който сме мислили. При нас просто винаги е било лесно. Това е най-лесното нещо в живота ни”, каза Джордж, на което Амал добави, че приятелите им са учудени, че никога не се карат. "Мисля, че 99% е късмет, да срещнеш правилния човек. Да, времето също е важно. Мисля, че едно нещо, което трябва да откроим, което помага в една връзка, е да не бъдем цинични, а да бъдем открити един с друг. Бях изненадан, че Джордж не беше нито циничен, нито самонадеян, когато го опознах. След това нещата започнаха да се развиват бързо“, добави Амал.

Популярната двойка бе заснета на вечеря в Ню Йорк, за да отпразнува годишнината си. И наистина изглеждаше зашеметяващо!