Уважаеми барове и ресторанти, ние наистина оценяваме колко усилено се опитвате да ни впечатлите. След удара от пандемията се води непрекъсната борба за спасяване на вашия бизнес и привличане както на работници, така и на клиенти. Така че е нормално да влагате допълнително усилие във всичко - от внимателно подбрания плейлист до първокласния ароматен сапун в банята.

Някои собственици на ресторанти и готвачи издигат вечерята на ново ниво и измислят много гениални начини да сервират храната си. Представете си предястия, сервирани направо на масата или крокети, поднесени в желязна маска… И не, определено не се шегуваме.

Още през 2015 година Рос Макгинес създава интернет проект, озаглавен „Ние искаме чинии“. Проектът му има хиляди последователи и се радва на широка популярност през годините. Благодарение на него сме подбрали тази щура галерия от снимки с абсурдни порции храна, която е сервирана по особено необичаен начин. „Това е глобалният кръстоносен поход срещу сервирането на храна върху парченца дърво и покривни плочи, чипс в чаши и напитки в бурканчета от сладко“, се казва в описанието на „Ние искаме чинии“. След като разгледахме кадрите, няма как да не се съгласим, че има пълно основание да е така.