Усмихнатият Рос Смит и неговата 95-годишна баба са истинска сензация в интернет със своите нестандартни клипчета и фотосесии.

Още от малък Рос смята баба си Полин за най-забавната личност, която познава и затова му хрумва идеята да покаже на целия свят колко очарователна е тя. Момчето споделя, че в началото всичко е било ново, странно и дори сложно за възрастната му баба, но много скоро след това тя започва искрено да се забавлява на идеите на внука си. Видеоклиповете и снимките са смесица от импровицазия, но и режисирано съдържание и до този момент почти не се намират хора, които да не се забавляват на готината двойка.

Каналът в YouTube на Смит има над 2,41 млн. абоната докато профилът му в Инстаграм е следван от над 2,5 млн. последователя. Според младият мъж обаче, виновницата за всичко е баба му, която подкрепя всяка негова идея - от дръзки костюми, през иронизиране на култови филмови сцени, та чак до всякакви чудати клипчета.

Предлагаме ви да се порадвате на нова порция от невероятната химия между баба и внуче, а и защо да не почерпите малко вдъхновение за забавни фотоси от тях.