Всички погледи са насочени към знаменитостите на червения килим - всяка модна грешка не остава незабелязана. Събрахме едни от най-неудобните рокли, които сме виждали през годините.

Онзи неудобен момент, когато презрамката се изхлузи, шев се скъса или тънкия ток се забива в дългия подгъв на собствената ви рокля... Това може да се случи на всеки, но модните грешки на звездите са забележими за всички. Представете си събитие на червения килим, фестивал или награди, на които има безброй прожектори и светкавици на фотоапарати. Красавица в шикозна рокля гордо крачи на високи токчета, ослепително усмихната.

И изведнъж... На следващия ден целият свят обсъжда не премиерата на филма, а гърдите, които са изскочили от деколтето на звездата или бикините, които са се показали заради неподходящата кройка на роклята.

Въпреки това, малко хора се учат от грешките на другите, по-често правят свои. Ще ви покажем рокли, които трябвало да рамкират триумф, но са станали причина за срам. Изненадващо – включени са и звезди, които обикновено демонстрират отличен вкус и чувство за стил. Но не и в този момент! Вижте какво имаме предвид в галерията: