Разбира се, зодиакалният знак на любимия ви не може да бъде причина да се съгласите или да откажете да се омъжите за него. Въпреки това преди такава отговорна стъпка като сватбата ще е полезно да знаете какъв съпруг ще стане вашият партньор (според астрологията).

Какъв трябва да бъде "идеалният съпруг"? Отдаден мъж, готов да поеме отговорност за цялото семейство? Страхотен любовник, който ви кара да се чувствате желана? Заможен човек, който щедро ви подарява скъпи подаръци? Сродна душа, която ви разбира перфектно? Или неуморим авантюрист, с когото можете да изживеете най-ярките емоции в живота си? Всяка жена ще отговори по свой начин на този въпрос, защото всички сме различни. Някои хора ценят домашния уют над всичко, други ще умрат от скука, ако най-интересното семейно забавление е вечер с гледане на филми на дивана. Някой е готов да понесе изневяра, но не и липса на пари - и обратното. С една дума, ето защо (за щастие) всички ние избираме различни мъже за цял живот и не се втурваме към един и същи.

И все пак астролозите смятат, че всички мъже могат да бъдат вградени в своеобразен "рейтинг на съпрузите" в зависимост от зодиакалните им знаци. По-точно, в зависимост от баланса на положителните и отрицателните качества, заложени в тях. Вижте в галерията как са подредени различните зодии от най-лошия към най-добрия съпруг.