Този смел нюанс на ноктите ще ви даде специален готически шик - чудесна алтернатива на спокойния нюд! Покажете тези идеи на маникюристката си и бъдете най-модерните.

Този маникюр в тъмно черешов цвят винаги ще изглежда „скъп“ и изискан, което означава, че ще се съчетава идеално както с дънки и пуловер, така и с дълга до земята вечерна рокля или топ с пайети.

Този нюанс имитира, както подсказва името му, цвета на черна череша. Това е кръстоска между тъмно червено и тъмно лилаво, така че в тенденцията определено ще намерите тона, който ви подхожда и е хармонично съчетан с вашите кожа, коса и цялостен стил. Добавете повече готика или блясък? От вас зависи!

Защо да изберете черна череша?

Черното е неутрален цвят, който подхожда на всичко, но понякога изглежда твърде тъмен на ноктите. Но черната череша е топла и следователно по-универсална, се съчетава чудесно с дълбоки есенни и зимни цветови палитри.

Страхотно е, че този нюанс ефективно подчертава красотата както на дългите, така и на късите нокти. Може да се комбинира и с френски маникюр и да се използва като ярък акцент в дизайна. Не се страхувайте - експериментирайте!

Вижте в галерията няколко идеи в този нюанс: