Марк Антъни и Надя Ферейра станаха родители. Двамата потвърдиха щастливата новина в социалните мрежи, като публикуваха красива черно-бяла снимка. И двамата родители държат бебето за ръка, а Марк държи новороденото в прегръдките си. "Божието творение винаги е съвършено", каза певецът. "Честит Ден на бащата", завършва публикацията му.

 

Според публикацията на щастливите родители бебето се е родило на 18 юни; много специален ден за Марк, тъй като на него се отбелязва "Денят на бащата".

Засега няма повече подробности за раждането на бебето, а също и не се знае дали бебето е момче, или момиче.

За Надя това е първо дете, докато за Марк това е седмият път, в който той става баща. От връзката си през 90-те години с Деби Росадо Марк има първородна рожба - Ариана Муниз. По време на тази връзка певецът осиновява и Алекс, най-големия син на Деби от предишна връзка, така че момчето носи фамилията Муниз. След това певецът се жени за Даянара Торес - от 2000 до 2004 г. - и има две момчета: Кристиан, на 22 г., и Райън, на 19 г. А във втория си брак, когато се жени за суперзвездата Дженифър Лопес, има близнаци Еме и Макс, които след няколко дни ще навършат 15 години.

Честито бебче! Нека бъде здраво и с много късмет! Вижте снимка в галерията ни: