Нумерологът Ирина Уакем разкри как бързо да изчислите финансовия потенциал на всеки мъж.

Абсолютно всеки човек, а още повече хората със силна мъжка енергия, е в състояние да увеличи финансовия си капацитет точно толкова, колкото пожелае. Основното нещо е да сте наистина подготвени за това, да бъдете решителни и да знаете кой е вашият индивидуален ключ към финансовия растеж.

А хубавото е, че можем да разберем кои са тези „ключове“ чрез кода на датата ни на раждане и така да изберем най-оптималния и лесен начин за големи печалби. Има обаче, както може би се досещате, много аспекти. Но сега нека се обърнем към най-важния такъв - числото на съдбата. Именно това число може да бъде наш ориентир в сложните пътища на живота ни и да ни подскаже кой път да поемем, за да печелим много и да се чувстваме добре от това.
Числото на съдбата е сборно число от цялата дата на раждане, което получаваме, като съберем всички числа и в крайна сметка получим една цифра.

Как да изчислим числото на съдбата
Да вземем един пример:
19.11.1987 (дата на раждане на мъжа)
1+9+1+1+1+9+8+7= 37
3+7=10
1+0=1

Финалният резултат винаги трябва да е едноцифрено число. Методът, до който прибягваме в случая е основния метод в нумерологията - ведическия.
А какво говори числото на съдбата на вашия партньор за неговия финансов потенциал, разберете в нашата галерия!