Не знам за теб, но една от основните ми мисли през цялата работна седмица е, че искам да захвърля високите си токчета и да танцувам боса под дъжда. Да, да, знам, че офис стилът изисква от момичетата да бъдат облечени красиво, но никой не е казал, че стилът не трябва да бъде спортно-елегантен. И тъй като миналото лято търсенето ми на стилни и красиви обувки се увенча с успех, тази година отново се насочих към новата колекция спортно-елегантни бижута на Reebok – представени от зашеметяващите Джиджи Хадид и Ариана Гранде.

Разбира се, не пропуснах да се похваля и на колежките ми. Признавам, че одобрителните им възгласи ме накараха да се възгордея с находката си. Може би се досещаш, че вече целият ни офис е „оборудван“ с новите модели на Reebok и разходките са удоволствие, а не изтезание за крачетата ни. Разгледай моделите в галерията по-горе и ще разбереш защо. 

Е, ако ти се струва, че пролетта закъснява и търпението ти за нови обувки вече се изчерпва, тези и много други модели от новата колекция на бранда можеш да разгледаш в магазините на Reebok в София (Сердика Мол) и Варна (Гранд Мол Варна), както и онлайн на District.