Предупреждаваме те, че от тази галерия ще огладнееш. Освен това има ли нещо по-хубаво от изкушаващи лакомства на фона на спиращи дъха гледки? Има, разбира се, да сме ние тези, които опитват всички тези вкусотии. Но тъй като нямаме тази възможност, просто ще те отведем на сладко пътешествие из различни кътчета на Земното кълбо.

Мелиса Хие е блогърка и отдаден пътешественик. Тя решава да съчетае две от любимите си неща – пътуванията и храната, в своя блог. Досега е посетила 32 държави и всеки път прави интересни снимки на местните деликатеси на фона на смайващи гледки. Сред колекцията ѝ има предимно десерти, но понякога се прокрадват и напитки и месни деликатеси. Други пътешественици също се включват със свои снимки в този стил, което прави проектът още по-интересен (и изкушаващо вкусен).

Мелиса живее в Сингапур и обикновено пътува сама. Въпреки че стилът на снимките ѝ е запомнящ се и интересен, тя го е избрала по необходимост: „Не обичам да моля разни непознати да ме снимат и не съм голям фен на селфитата, но затова пък постоянно и ВИНАГИ ям, затова реших да правя снимки на храната на фона на местните забележителности.”

Тя още не е посетила България, но ако го направи – какъв десерт смятате, че щеше да заснеме?

 

Ако искаш и ти да опиташ някои от тези десерти, виж най-добрите оферти за пътувания тук.