До скоро френският маникюр се считаше за един от най-елегантните и най-класически идеи за маникюр, който може да опитате. Независимо дали го правите на естествени нокти или върху ноктопластика, френският маникюр се свеждаше само до неутрална основа и върхове, лакирани в бяло. В наши дни терминът обхваща безброй стилове и видове френски маникюр. Страничен връх, двоен, обърнат, вълнообразен — списъкът продължава и продължава и сега можете да добавите „деконструиран“ към него.

„Деконструираният“ френски маникюр, измислен от известната маникюристка Бритни Бойс, е абстрактен поглед върху визията. Той имат същата неутрална основа, с която сме свикнали, но вместо плавни цветни щрихи по ръба на ноктите, на това място има цветни петна.

Истинската красота на тази тенденция е колко е адаптивна. Можете да изберете цветовете, които използвате, за да направите вашите деконструирани петна на върховете на ноктите си въз основа на най-новите тенденции в лака за нокти или да изрисувате нещо различно на всеки пръст. Независимо дали ще отидете в салона и професионалист или ще се опитате сами да направите тази визия, в галерията ще откриете 12 идеи, които да изпробвате.