Създателят на едноименния моден бранд Томи Хилфигер и неговата съпруга – бивш модел и настоящ дизайнер, Дий Хилфигер, отвориха вратите на новия си дом в Палм Бийч, Флорида. Те с гордост показаха внушителното имение пред екипа на списание „Architectural Digest“. Невероятната къща в испанско-средиземноморски стил е светла, просторна и има красиви колони, които ѝ придават неповторима индивидуалност.

Съпрузите са платили повече от 40 милиона долара за имота, като това е третото имение, което купуват в района. Хилфигер, известен със своите изчистени и семпли модни линии, не крие афинитета си към реновиране и ремонт на къщи. Миналата година той разкри, че е поправил и продал най-малко 7 жилища в Гринуич за последните 35 години.

Томи и Дий определено имат страхотен вкус не само в модния, но и в интериорния дизайн. Освен с внушителна архитектура, новата им къща впечатлява и със страхотно обзавеждане, което напълно пасва на атмосферата в имението. Страхотните кадри от дома на семейство Хилфигер вижте в галерията: